Marketing and Communication assistant

Helexia biedt een Marketing en Communicatie stage aan: een kans om waardevolle ervaring op te doen in B2B marketing en communicatie van duurzame energie oplossingen.

Helexia is een toonaangevend energiedienstenbedrijf en een dochteronderneming van de aan Euronext genoteerde Voltalia Group. Met een sterke aanwezigheid in ongeveer tien landen en meer dan 500 toegewijde professionals, is het onze missie om bedrijven en organisaties te helpen hun CO2-uitstoot en energiekosten aanzienlijk te verminderen. Werken bij Helexia betekent deel uitmaken van een team dat enthousiast is om de wereld groener te maken. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot een van Europa’s top 10 leveranciers van klimaatoplossingen voor 2023. Tot onze klanten behoren gewaardeerde namen als Decathlon, BNP Paribas, Nike, Arcelor, Q8, Hubo, Sodexo en nog veel meer.

Jouw missie :

  • Als stagiair Marketing & Communicatie bij Helexia België werk je nauw samen met onze marketingmanager. Dit is geen zuiver observerende rol; het is een verrijkende ervaring waar je veel zult leren en we staan open voor jouw aanbevelingen en initiatieven. Je zult deelnemen aan leadgeneratie en databaseoptimalisatie. Je zal je inzetten op het gebied van digitale marketing, inclusief het optimaliseren van campagnes op Google Ads en LinkedIn Ads. Je draagt bij aan contentcreatie, evenementorganisatie, nieuwe partnerschapsontwikkeling, evenals marktonderzoek en concurrentieanalyse. Je assisteert ook bij het creëren van e-boeken en webinars, en bij het optimaliseren van verkoopmateriaal. Vooral, u kunt kiezen uit het scala aan taken die u interesseren !

Ideale Kandidaat :

  • Wat we het meest waarderen in een kandidaat is sterke creativiteit, initiatief, motivatie, en het vermogen om snel te leren. Je bent bij voorkeur een student in marketing of communicatie, maar we staan ook open voor kandidaten in business schools, bedrijfsmanagement of bedrijfsstudies. Je moedertaal is Frans, Nederlands of Engels en je hebt een goede beheersing van een van de andere twee talen. Vaardigheden in ontwerp, met name met tools zoals Adobe Suite of Canva, en kennis van digitale marketing worden beschouwd als pluspunten.

Ons Aanbod :

  • Wij bieden u een verrijkende ervaring binnen een team dat zich inzet voor het verminderen van CO2-uitstoot voor een duurzamere wereld. U zult profiteren van de vergoeding van uw reiskosten en de mogelijkheid om twee dagen per week op afstand te werken. U zult deelnemen aan onze teambuildingactiviteiten en evenementen. Sluit u aan bij een internationaal bedrijf dat erkend is als een van de top 10-aanbieders van oplossingen voor klimaatverandering in Europa !
  • Onze stagiaires zijn uiterst tevreden over hun ervaring bij ons en geven ons een indrukwekkende gemiddelde score van 9,7 op 10. Bovendien, als het gaat om het aanbevelen van ons stageprogramma aan anderen, is de respons unaniem: elke stagiaire heeft een perfecte score van 10 op 10 gegeven.

Solliciteer nu voor deze vacature