Workshop

Om uw Strategisch Energie Plan op maat te kunnen opstellen, moeten we uw bedrijf goed leren kennen. Dit doen we aan de hand van een workshop met u en uw medewerkers.
Helexia - Workshop - Strategie

Hoe leren we uw bedrijf kennen?

Naast de interne werking van uw bedrijf, onderzoeken we ook andere parameters zoals de verwachtingen van uw klanten, het wetgevend kader ende activiteiten van uw concurrenten. We maken de belangrijkste thema’s voor u overzichtelijk.

Het doel van deze workshop is om uw teams te sensibiliseren en te informeren over bepaalde energievraagstukken. Bovendien stemmen we de energie-gerelateerde uitdagingen af op de strategische doelstellingen van uw bedrijf. Na deze oefening stellen we concrete aanbevelingen op om de doelstellingen te realiseren.

Wat staat er in het Strategisch Plan?

Volgende zaken worden gedefinieerd in het Strategisch Plan:

Waarom Helexia?

Sinds 2010 helpen we bedrijven overschakelen naar duurzame energie. We bieden op maat gemaakte energieoplossingen en uitgebreide financieringsopties zodat u gemakkelijk en efficiënt de energietransitie realiseert. 

347 MW

geïnstalleerd

1250

fotovoltaïsche projecten

1000

proeflocaties

237k ton CO2

vermeden

Onze klanten aan het woord

De voorbije jaren hebben we al talloze bedrijven kunnen vooruithelpen op verschillende vlakken van energie.
AlbertHeijn_logo
‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Van Wellen Group - Logo - Helexia
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Sneyers BMW - Logo - Helexia
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Bart Van Den Bossche