Ontdek de projecten van Helexia in de retailsector

Helexia heeft al verschillende energieprojecten gerealiseerd in de retailsector: van Belgische KMO’s tot internationale spelers. Lees hier meer over onze ervaring in de retailsector. 

Helexia - Energietransitie voor retail

Onze klanten

Ontdek onze klanten in het retail-landschap.

Helexia - Energieoplossingen voor bedrijven

Bouw mee aan een duurzame toekomst

Belgische consumenten hechten meer belang aan duurzaamheid. Sterker nog, meer dan 80% van de Belgen gelooft dat bedrijven moeten bijdragen aan een betere wereld.

Helexia helpt u op weg om energiekosten te besparen, uw CO2-uitstoot te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Hierdoor creëert u een competitief voordeel, en tegelijkertijd bouwt u mee aan een duurzame toekomst voor uw bedrijf en onze planeet.

Lees meer over het Strategisch Plan en ontdek hoe Helexia u stap voor stap kan begeleiden om uw energietransitie te realiseren.

Ons aanbod

Helexia ontwikkelt en beheert duurzame energieoplossingen op maat.Ontdek alle mogelijkheden om uw energietransitie te realiseren. 

Strategie_Wit@4x

Strategie

Stap voor stap begeleiding 

Oplossingen_Wit@4x

Oplossingen

Van energiebesparing tot e-mobiliteit

Diensten_Wit@4x

Diensten

Voor een optimale energieprestatie 

Energieprestatiecontract

Om zeker te zijn dat uw bedrijf de energiebesparing krijgt die vooropgesteld zijn, zorgt Helexia voor garantie met een energieprestatiecontract. Als uw bedrijf minder bespaart dan vooropgesteld was, betalen we het verschil terug. Zo neemt u geen risico’s en kunt u zorgeloos uw project opstarten.
Helexia - Energieprestatiecontract
Helexia - Turnkey oplossingen

Derdepartijfinanciering 

U kunt ervoor kiezen om uw project zelf te financieren of de investering aan Helexia over te laten. Kiest u voor het tweede, dan bespaart u in de meeste gevallen al vanaf het eerste jaar zonder dat u zich zorgen moet maken over de investeringskosten. We leveren u gedetailleerde businessplannen, zodat u alle opties makkelijk kan vergelijken.

Waarom Helexia?

Sinds 2010 helpen we bedrijven overschakelen naar duurzame energie. We bieden op maat gemaakte energieoplossingen en uitgebreide financieringsopties zodat u gemakkelijk en efficiënt de energietransitie realiseert. 

347 MW

geïnstalleerd

1250

fotovoltaïsche projecten

1000

proeflocaties

237k ton CO2

vermeden

Onze klanten aan het woord

De voorbije jaren hebben we al talloze bedrijven kunnen vooruithelpen op verschillende vlakken van energie.
AlbertHeijn_logo
‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Van Wellen Group - Logo - Helexia
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Sneyers BMW - Logo - Helexia
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Filip Sneyers

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Donec rutrum congue leo eget malesuada.
3