Onafhankelijk energieadvies

Bij Helexia bent u ook welkom voor duurzaamheids- en energieadvies. Ons team van experts staat altijd klaar om u te begeleiden.

Helexia - Onafhankelijk energieadvies

Helexia helpt u verder

Helexia kan u altijd bijstaan voor onafhankelijk energieadvies. Uit onze eigen ervaring helpen we klanten voornamelijk bij volgende situaties: 

  1. U heeft een energieproject en bent op zoek naar mogelijke energieoplossingen. Helexia kan hierbij advies geven over oplossingen die u kunt implementeren in uw bedrijf. Zo maken we een aanbeveling voor de oplossing die het best inspeelt op uw noden en behoeften. 

  2. De energieoplossingen zijn al geïdentificeerd en u wil deze oplossingen onafhankelijk laten reviewen door Helexia. In dit geval voeren we een grondige onderzoek uit over de mogelijke oplossingen. Als de beschikbare oplossingen niet voldoen aan uw energiebehoefte, dan biedt Helexia een op maat gemaakte oplossing. 

KMO-portefeuille voor energieadvies

Helexia is een erkende dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een subsidiemaatregel waarbij u extern advies kan verkrijgen met financiële steun. Dankzij onze energieaudits kunt u altijd rekenen op concreet en relevant energieadvies om energiebesparende maatregelen in uw bedrijf te implementeren.  

Helexia - Comfort as a Service voor nieuwbouw - Energie

Onze klanten aan het woord

De voorbije jaren hebben we al talloze bedrijven kunnen vooruithelpen op verschillende vlakken van energie.
AlbertHeijn_logo
‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Van Wellen Group - Logo - Helexia
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Sneyers BMW - Logo - Helexia
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Bart Van Den Bossche