E-mobiliteit

Vanaf 2026 zijn enkel elektrische bedrijfswagens nog 100% fiscaal aftrekbaar. Ontdek samen met Helexia hoe u overschakelt naar e-mobiliteit.
Helexia - e-mobiliteit - elektrische wagens

Samen op weg naar e-mobiliteit

Om efficiënt over te schakelen naar e-mobiliteit is het belangrijk dat we eerst een grondige analyse uitvoeren van de CO2-uitstoot én een TCO-analyse van uw huidige mobiliteitsbeleid. Op die manier maken we verschillende voorstellen om de mobiliteit van uw bedrijf en uw werknemers te verduurzamen. Hierbij houden we rekening met uw huidige situatie, uw budget en uw energie-doelstellingen. Bovendien is het van cruciaal belang om uw werknemers mee te nemen in het proces naar e-mobiliteit. Hoeveel werknemers willen elektrisch rijden? Wat als ze thuis hun bedrijfswagen niet kunnen opladen? Hoeveel laadpalen kunnen en moeten er gezet worden? Op al deze vragen bieden we antwoord.

Hoe kunnen we u helpen?

Bij Helexia begeleiden we u op verschillende vlakken zodat u zorgeloos en schaalbaar overschakelt naar e-mobiliteit. Concreet betekent dit:

Bekijk gratis onze webinar over e-mobiliteit

In deze webinar bespreken we onder meer het belang van een passende mobiliteitsstrategie en de stappen die u moet ondernemen om conform te zijn met de regelgeving.

Waarom Helexia?

Sinds 2010 helpen we bedrijven overschakelen naar duurzame energie. We bieden op maat gemaakte energieoplossingen en uitgebreide financieringsopties zodat u gemakkelijk en efficiënt de energietransitie realiseert. 

347 MW

geïnstalleerd

1250

fotovoltaïsche projecten

1000

proeflocaties

237k ton CO2

vermeden

Onze klanten aan het woord

De voorbije jaren hebben we al talloze bedrijven kunnen vooruithelpen op verschillende vlakken van energie.
AlbertHeijn_logo
‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Van Wellen Group - Logo - Helexia
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Sneyers BMW - Logo - Helexia
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Bart Van Den Bossche