Resource Center

Ontdek hier alle webinars, e-books en het laatste nieuws van Helexia. 

6 voordelen van energiemonitoring

Energieaudit voor grote ondernemingen

Enquête: Is uw bedrijf groen? Door Helexia

Helexia’s Top 10 Highlights of 2022

Energiebezuiniging voor bedrijven met Helexia

Evenement 22 september – een terugblik

Herbekijk onze webinars

Onze webinars zijn on-demand beschikbaar, zodat u deze gemakkelijk kunt raadplegen en herbekijken. In onze webinars behandelen we verschillende energievraagstukken, zodat we in diepte kunnen duiken en uitgebreide informatie kunnen meegeven. 

Comfort-as-a-Service: duurzame gebouwen met gegarandeerd comfort

Ontdek Comfort-as-a-Service! Maak een positieve impact op de energieprestaties van uw gebouwen en garandeer optimaal comfort!

Koolstofneutraliteit voor bedrijven in Brussel “Hoe kan ik mijn energietransitie versnellen zonder te moeten investeren?” (Frans)

(Frans) Helexia legt uit hoe u groene, lokale en vooral gratis elektriciteit kunt produceren en verbruiken voor uw bedrijf in Brussel.

E-mobiliteit, een versnelling hoger richting de energietransitie

Tijdens deze gratis webinar geeft Helexia alle nodige informatie om van start te gaan met e-mobility.

Lees onze e-books

Kom meer te weten over specifieke topics dankzij de e-books van Helexia. Met onze e-books geven we u belangrijke en concrete informatie, zodat u meteen aan de slag kan.

Hoe kan ik mijn energietransitie versnellen zonder te moeten investeren? (Frans)

Helexia legt stap voor stap uit hoe u als Brusselse bedrijf groene, hernieuwbare en vooral gratis energie kunt produceren en verbruiken.

Hoe groen is uw bedrijf?

CO2 neutraal ondernemen, vandaag de dag een veelbesproken thema. Maar hoe begin je hier eigenlijk aan? CO2 neutraal ondernemen, vandaag de dag een veelbesproken thema. Maar hoe begin je hier eigenlijk aan? Welke mogelijkheden zijn er? En welke zijn passend voor uw organisatie? Doe de Energie “Health” Check en start uw energietransitie! 

Ontdek het laatste nieuws over Helexia

De energiesector blijft evolueren, maar met Helexia blijft u op de hoogte van belangrijke evoluties die een impact kunnen hebben op uw bedrijf én onze planeet.

6 voordelen van energiemonitoring

Nog niet gehoord van energiemonitoring? We lijsten zes voordelen op waardoor u er vandaag nog mee wil beginnen. Lees hier meer.

Energieaudit voor grote ondernemingen

Wist u dat een grote onderneming om de vier jaar een energieaudit moet laten uitvoeren? In dit artikel leest u meer over de wetgeving en hoe wij u kunnen helpen.

Enquête: Is uw bedrijf groen? Door Helexia

Bent u benieuwd hoe duurzaam uw bedrijf is op dit moment? Vul dan onze enquête in en ontdek het binnen enkele seconden! Samen worden we groener

Helexia’s Top 10 Highlights of 2022

Er is bij Helexia veel bereikt en een nieuw jaar is begonnen. Voor de gelegenheid wilden we een aantal prestaties die geleverd zijn uitlichten. Die konden we niet allemaal kwijt, dus hier zijn de top 10 hoogtepunten van 2022!

Energiebezuiniging voor bedrijven met Helexia

In dit interview met BXFM gaat Matthieu Mols, Chief Operating Officer van Helexia, dieper in op de mogelijkheden die we bedrijven bieden. Lees hier meer.

Evenement 22 september – een terugblik

Heeft u ons energie evenement gemist op 22 september? Lees hier hoe het is verlopen en welke informatie er werd meegegeven.

Referenties

Onze klanten aan het woord. Ontdek referenties in uw sector.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3