Jobs

Word lid van ons team

Waag jezelf aan een avontuur bij Helexia en bouw actief mee aan een duurzame toekomst!  

Helexia - Diensten voor transitie naar duurzame energie

Ontplooi jezelf in een bedrijf met impact

Helexia is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze mensen die gepassioneerd zijn door de uitdagingen van de energietransitie. Wilt u samen met ons klanten begeleiden om positieve impact te creëren? Dan bent u aan het juiste adres! 

Bij Helexia komt u terecht in een jonge en dynamische werkomgeving waar u de ruimte krijgt om te groeien en bij te leren. Binnen de energiesector zijn er verschillende soorten profielen die we graag verwelkomen in ons bedrijf: van auditors en techniekers tot sales managers en projectmanagers. 

Energy Technology Project Manager

Helexia is op zoek naar een fulltime Energy Technology Project Manager voor de B2B-sector: een kans om een sleutelrol te spelen in het beheren en optimaliseren van technologische projecten voor duurzame energieoplossingen.

Technical Maintenance Manager

Helexia is op zoek naar een fulltime Technical Services Manager voor de B2B-sector: een kans om een sleutelrol te spelen in het beheren en optimaliseren van technische diensten voor duurzame energieoplossingen.

Marketing and Communication assistant

Helexia biedt een Marketing en Communicatie stage aan: een kans om waardevolle ervaring op te doen in B2B marketing en communicatie van duurzame energie oplossingen.

Stagiair projectbeheer

Helexia biedt een projectmanagementstage aan: een kans om een sleutelrol te spelen bij het coördineren en implementeren van duurzame energieoplossingen.

Accountant

Helexia is op zoek naar een fulltime Accountant: een kans om een sleutelrol te spelen in het financieel beheer en de promotie van duurzame energieoplossingen.

Energy auditor

Helexia is op zoek naar een fulltime Energy Auditor voor de B2B-sector: een kans om een sleutelrol te spelen in het evalueren en promoten van duurzame energieoplossingen.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we meteen aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3