Jobs

Word lid van ons team

Waag jezelf aan een avontuur bij Helexia en bouw actief mee aan een duurzame toekomst!  

Helexia - Diensten voor transitie naar duurzame energie

Ontplooi jezelf in een bedrijf met impact

Helexia is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze mensen die gepassioneerd zijn door de uitdagingen van de energietransitie. Wilt u samen met ons klanten begeleiden om positieve impact te creëren? Dan bent u aan het juiste adres! 

Bij Helexia komt u terecht in een jonge en dynamische werkomgeving waar u de ruimte krijgt om te groeien en bij te leren. Binnen de energiesector zijn er verschillende soorten profielen die we graag verwelkomen in ons bedrijf: van auditors en techniekers tot sales managers en projectmanagers. 

Fulltime B2B Commercieel

Helexia zoekt een Fulltime B2B Commercieel Vertegenwoordiger: een kans om een cruciale rol te spelen in de verkoop en promotie van duurzame energieoplossingen.

Jurist (Part-time)

Helexia zoekt een parttime jurist om ons team te versterken: een kans om een sleutelrol te spelen in de juridische ondersteuning van duurzame energieprojecten.

Finance Manager / Controller

Helexia Belgium is seeking a dynamic Finance Manager to ensure financial compliance, accurate reporting, and effective financial management in a fast-growing environment.

PMO – Project management officer

Helexia is op zoek naar een PMO (Project Management Officer) in België om een cruciale rol te spelen in het sturen en succesvol afronden van onze projecten in de energiesector.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we meteen aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3