Jobs

Word lid van ons team

Waag jezelf aan een avontuur bij Helexia en bouw actief mee aan een duurzame toekomst!  

Helexia - Diensten voor transitie naar duurzame energie

Ontplooi jezelf in een bedrijf met impact

Helexia is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze mensen die gepassioneerd zijn door de uitdagingen van de energietransitie. Wilt u samen met ons klanten begeleiden om positieve impact te creëren? Dan bent u aan het juiste adres! 

Bij Helexia komt u terecht in een jonge en dynamische werkomgeving waar u de ruimte krijgt om te groeien en bij te leren. Binnen de energiesector zijn er verschillende soorten profielen die we graag verwelkomen in ons bedrijf: van auditors en techniekers tot sales managers en projectmanagers. 

Administrative & Sales Assistant

Jouw missie bestaat erin op een brede manier steun te verlenen aan het (verkoop)team, zodat potentiële klanten sneller en beter geholpen kunnen worden.

Sales Representative

Jouw missie bestaat uit het opbouwen van een klantenportfolio en het binnenhalen van nieuwe projecten bij bestaande klanten.

Technieker Zonne-energie

Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren en het onderhoud van zonne-installaties in België. Ontdek onze vacature.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we meteen aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3