Ontdek het laatste nieuws over Helexia

Helexia houdt u op de hoogte over belangrijke veranderingen binnen de energiesector. Vind hier de laatste updates over Helexia, de energietransitie, groene energie, de laatste energietrends, interessante innovaties en meer!

Helexia kondigt de ingebruikname aan van 100 MW aan zonne-energie, waarmee het een van de belangrijkste spelers wordt op het gebied van gedistribueerde zonne-energieproductie in Brazilië

Helexia Brazilië heeft een belangrijke stap gezet op het gebied van duurzame energie door 18 zonnecentrales aan te sluiten in São Paulo, Espirito Santo, Goiás, Mato Grosso do Sul, Rio Grande do Norte, Ceará en Rondônia. Deze uitbreiding ondersteunt niet alleen diverse gerenommeerde klanten in de telecom-, distributie- en energie sectoren, maar benadrukt ook het groeiende engagement van Brazilië voor zonne-energie, en positioneert het land als een sleutelspeler op het wereldtoneel van hernieuwbare energie.

Business Energy Transition Event by Helexia

Helexia’s Business Energy Transition evenement, gehouden in het Royal Antwerp FC stadion, markeerde een cruciale fase in de discussie over duurzame energietransities. Het evenement richtte zich op de Green Deal, Fit for 55, de CSRD en de uitdagingen van energie-optimalisatie voor bedrijven en bracht experts samen om best practices en innovatie in de sector te bespreken. Mis ons volgende webinar niet voor meer inzichten!

Versnelling van de energietransitie – het Helexia-BFA partnerschap

Helexia werkt samen met de Belgian Feed Association om de diervoederindustrie in België te transformeren, met de nadruk op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dankzij door VLAIO erkende oplossingen streeft dit partnerschap naar het bereiken van koolstofneutraliteit tegen 2050, terwijl het subsidiekansen biedt voor bedrijven die betrokken zijn bij deze transitie.

Helexia ontvangt de ‘TOP 10 Climate Change Solution Provider’ Award van het Environmental Business Review

Helexia, leider op het gebied van hernieuwbare energiediensten, baant de weg naar financieel succes door duurzaamheid en winstgevendheid te verenigen. Ontdek hoe we bedrijven begeleiden naar koolstofneutraliteit met aangepaste oplossingen, de Quick Carbon ID-analyse, het Strategisch Energieplan en een innovatief financieel model. Van operationele details tot het verminderen van de koolstofvoetafdruk, ga met ons mee naar een toekomst waar duurzaamheid leidt tot gedeelde welvaart, versterkt door strategische partnerschappen en een wereldwijde visie op koolstofneutraliteit.

10 redenen om onze nieuwe AI EMS-oplossing te gebruiken voor uw energiebeheer

Ontdek de toekomst van energiebeheer met AI EMS, de innovatieve oplossing van Helexia. Dankzij onze geavanceerde kunstmatige intelligentietechnologie kunt u uw verbruik optimaliseren, uw kosten verlagen en uw overgang naar duurzaamheid versnellen. Ontdek nu hoe u uw energieaanpak kunt heruitvinden.

Helexia Belgium presenteerde duurzame oplossingen tijdens de AntwerpXL-beurs

Helexia Belgium heeft een belangrijke stempel gedrukt op de AntwerpXL-beurs, door haar sleutelrol te bevestigen in het aanbieden van duurzame oplossingen voor bedrijven die gebruikmaken van maritiem transport en grote opslagfaciliteiten. Dit artikel belicht de deelname van Helexia, de expertise van Jan Viroux, en de impact van hun innovaties, van energie-audits tot zonnepanelen, om duurzame energiepraktijken in deze sector te bevorderen.

PERSBERICHT – Helexia en Belgian Feed Association (BFA) werken samen aan een duurzamere diervoederproductie

Helexia en de Belgian Feed Association (BFA) gaan samenwerken om de overgang naar een duurzamere productie van diervoeding in België te versnellen. Deze samenwerking heeft als doel de CO2-neutraliteit tegen 2050 te bereiken, met een focus op energiebesparing en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Waarom de Stand van Helexia Niet te Missen is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland 2023

Bent u een leidinggevende, financieel manager of duurzaamheidsmanager? Ontdek waarom de stand van Helexia een must-see is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland. Van regelgevende naleving tot echte besparingen, wij hebben wat u nodig heeft.

Business Center Hoevenen wordt eerste CO₂-neutraal regionaal bedrijvencentrum

Het Business Center Hoevenen onderscheidt zich op het gebied van duurzaamheid. Ontdek hoe ze, met de hulp van Helexia Belgium, erkend zijn door nationale media.

Waarom is de energietransitie onvermijdelijk voor kmo’s?

In ons laatste artikel leggen we uit waarom de energietransitie onvermijdelijk is voor KMO’s. Met de expertise van #Helexia Belgium belichten we drie hoofdredenen: wetgeving, economie en merkimago. Ontdek hoe Helexia u kan helpen bij elke stap van deze transitie.

Energietransitie: Schitterende Records en Ongekende Investeringen in Schone Energie 

Zonne- en windenergie in België bereiken recordhoogtes, die op bepaalde momenten 100% van het elektriciteitsverbruik dekken.

6 voordelen van energiemonitoring

Nog niet gehoord van energiemonitoring? We lijsten zes voordelen op waardoor u er vandaag nog mee wil beginnen. Lees hier meer.

Energieaudit voor grote ondernemingen

Wist u dat een grote onderneming om de vier jaar een energieaudit moet laten uitvoeren? In dit artikel leest u meer over de wetgeving en hoe wij u kunnen helpen.

Enquête: Is uw bedrijf groen? Door Helexia

Bent u benieuwd hoe duurzaam uw bedrijf is op dit moment? Vul dan onze enquête in en ontdek het binnen enkele seconden! Samen worden we groener

Helexia’s Top 10 Highlights of 2022

Er is bij Helexia veel bereikt en een nieuw jaar is begonnen. Voor de gelegenheid wilden we een aantal prestaties die geleverd zijn uitlichten. Die konden we niet allemaal kwijt, dus hier zijn de top 10 hoogtepunten van 2022!

Energiebezuiniging voor bedrijven met Helexia

In dit interview met BXFM gaat Matthieu Mols, Chief Operating Officer van Helexia, dieper in op de mogelijkheden die we bedrijven bieden. Lees hier meer.

Evenement 22 september – een terugblik

Heeft u ons energie evenement gemist op 22 september? Lees hier hoe het is verlopen en welke informatie er werd meegegeven.

Hoe omgaan met de energiecrisis? 

Wat is de huidige situatie van de energiecrisis? Zijn er oplossingen op komst en wat als die er niet snel genoeg komen? Laat u begeleiden bij uw energietransitie.

Comfort-as-a-Service: hoe duurzaamheid en comfort hand in hand gaan

Het CaaS model van Helexia zorgt dat gebruikers van uw gebouwen genieten van optimaal comfort op duurzame wijze.

Helexia Belgium is nu klimaatneutraal

Met Helexia willen we bedrijven CO2-neutraal maken, maar natuurlijk moeten we zelf ook het goede voorbeeld geven.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3