Ontdek het laatste nieuws over Helexia

Helexia houdt u op de hoogte over belangrijke veranderingen binnen de energiesector. Vind hier de laatste updates over Helexia, de energietransitie, groene energie, de laatste energietrends, interessante innovaties en meer!

Waarom de Stand van Helexia Niet te Missen is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland 2023

Bent u een leidinggevende, financieel manager of duurzaamheidsmanager? Ontdek waarom de stand van Helexia een must-see is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland. Van regelgevende naleving tot echte besparingen, wij hebben wat u nodig heeft.

Business Center Hoevenen wordt eerste CO₂-neutraal regionaal bedrijvencentrum

Het Business Center Hoevenen onderscheidt zich op het gebied van duurzaamheid. Ontdek hoe ze, met de hulp van Helexia Belgium, erkend zijn door nationale media.

Waarom is de energietransitie onvermijdelijk voor kmo’s?

In ons laatste artikel leggen we uit waarom de energietransitie onvermijdelijk is voor KMO’s. Met de expertise van #Helexia Belgium belichten we drie hoofdredenen: wetgeving, economie en merkimago. Ontdek hoe Helexia u kan helpen bij elke stap van deze transitie.

Energietransitie: Schitterende Records en Ongekende Investeringen in Schone Energie 

Zonne- en windenergie in België bereiken recordhoogtes, die op bepaalde momenten 100% van het elektriciteitsverbruik dekken.

6 voordelen van energiemonitoring

Nog niet gehoord van energiemonitoring? We lijsten zes voordelen op waardoor u er vandaag nog mee wil beginnen. Lees hier meer.

Energieaudit voor grote ondernemingen

Wist u dat een grote onderneming om de vier jaar een energieaudit moet laten uitvoeren? In dit artikel leest u meer over de wetgeving en hoe wij u kunnen helpen.

Enquête: Is uw bedrijf groen? Door Helexia

Bent u benieuwd hoe duurzaam uw bedrijf is op dit moment? Vul dan onze enquête in en ontdek het binnen enkele seconden! Samen worden we groener

Helexia’s Top 10 Highlights of 2022

Er is bij Helexia veel bereikt en een nieuw jaar is begonnen. Voor de gelegenheid wilden we een aantal prestaties die geleverd zijn uitlichten. Die konden we niet allemaal kwijt, dus hier zijn de top 10 hoogtepunten van 2022!

Energiebezuiniging voor bedrijven met Helexia

In dit interview met BXFM gaat Matthieu Mols, Chief Operating Officer van Helexia, dieper in op de mogelijkheden die we bedrijven bieden. Lees hier meer.

Evenement 22 september – een terugblik

Heeft u ons energie evenement gemist op 22 september? Lees hier hoe het is verlopen en welke informatie er werd meegegeven.

Hoe omgaan met de energiecrisis? 

Wat is de huidige situatie van de energiecrisis? Zijn er oplossingen op komst en wat als die er niet snel genoeg komen? Laat u begeleiden bij uw energietransitie.

Comfort-as-a-Service: hoe duurzaamheid en comfort hand in hand gaan

Het CaaS model van Helexia zorgt dat gebruikers van uw gebouwen genieten van optimaal comfort op duurzame wijze.

Helexia Belgium is nu klimaatneutraal

Met Helexia willen we bedrijven CO2-neutraal maken, maar natuurlijk moeten we zelf ook het goede voorbeeld geven.

Fenavian en Helexia verduurzamen samen de vleesverwerkende sector

Samen met Fenavian gaat Helexia aan de slag om duurzaamheid en CO2-reductie verder te implementeren doorheen de sector.

Helexia neemt Franse agro zonne-installateur, Cap Sud, over

Begin april heeft Helexia de overname aangekondigd van Cap Sud, een specialist op het gebied van zonnedaken voor agrarische gebouwen. 

Waarom een Quick Carbon ID nodig is om uw bedrijf te verduurzamen

Ontdek waarom een Quick Carbon ID bij Helexia een belangrijke stap is om de energietransitie van uw bedrijf te realiseren.

Zet samen met Helexia de stap naar slimme mobiliteit

Eén ding is zeker, elektrische wagens winnen aan momentum. Maak de transitie richting een passende mobiliteitsoplossing.

Met twee is makkelijker dan alleen: KMO’s moeten energie besparen

Vlaamse KMO’s gaan energiebesparend moeten handelen. Wat dit precies betekent? Dat kunnen wij met Helexia samen met u bepalen.

Helexia tekent energie partnership met grote Europese retailer

Helexia zal als dochteronderneming van Voltalia, Auchan Retail ondersteunen om bij al haar vestigingen bij te dragen aan de energietransitie.

Zet de stap naar een duurzame toekomst

Contacteer ons en samen kijken we hoe uw bedrijf kunnen verduurzamen zonder zelf te investeren. Benieuwd welke mogelijkheden er al zijn voor uw bedrijf? Doe de check! 

Neem contact op
We leggen een afspraak vast om uw huidige situatie te bespreken en gaan na welke doelen u wilt behalen.
1
Vrijblijvende offerte
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
2
Stap naar groene energie
Als u groen licht geeft, gaan we direct aan de slag om uw energietransitie te realiseren!
3