Helexia Belgium presenteerde duurzame oplossingen tijdens de AntwerpXL-beurs

Helexia Belgium heeft een belangrijke stempel gedrukt op de AntwerpXL-beurs, door haar sleutelrol te bevestigen in het aanbieden van duurzame oplossingen voor bedrijven die gebruikmaken van maritiem transport en grote opslagfaciliteiten. Dit artikel belicht de deelname van Helexia, de expertise van Jan Viroux, en de impact van hun innovaties, van energie-audits tot zonnepanelen, om duurzame energiepraktijken in deze sector te bevorderen.

Op 27, 28 en 29 november nam Helexia deel aan de B2B-beurs AntwerpXL, een dynamisch evenement dat is ontworpen voor grote bedrijven en multinationals die gebruikmaken van maritiem transport en grote opslagfaciliteiten.

Transport en Opslag

De deelname aan Antwerp XL was veel meer dan alleen aanwezig zijn op een vakbeurs. Het was een unieke kans om in contact te komen met sleutelfiguren in de Antwerpse havenindustrie, een strategische locatie voor maritiem transport. Onze klanten, waaronder MSC, Van Moer, Noord Natie, Mexico Natie en Van Wellen, behoorden tot de vele deelnemers, waarmee we ons partnerschap en onze inzet voor duurzame oplossingen versterkten.

De Expertise van Jan Viroux

Tijdens dit evenement deelde Jan Viroux, medeoprichter en CCO van Helexia Belgium, zijn expertise tijdens een conferentie over duurzaamheid in de toeleveringsketen. Zijn presentatie legde de basis voor een inspirerende discussie over de noodzaak van samenwerking voor duurzame praktijken. Hij presenteerde met name oplossingen om naar koolstofneutraliteit te streven voor opslagmagazijnen, waaronder energie-audits en koolstofvoetafdruk analyses, strategische energieplanning, installatie van zonnepanelen, enz.

Reflecties op Antwerp XL:

Het was een week van samenwerking, ideeën, delen en ontdekkingen. We hadden het geluk gepassioneerde professionals te ontmoeten, bestaande relaties te versterken en nieuwe verbindingen te leggen met sleutelfiguren in de industrie.

Duurzame Transitie in de Schijnwerpers:

Antwerp XL bood ons een ideaal platform om onze oplossingen op het gebied van energietransitie te presenteren. We zijn trots om een actieve rol te spelen bij het begeleiden van grote bedrijven in hun overgang naar duurzame energie praktijken.

Klik hier voor meer informatie over onze oplossingen en om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw energietransitie ;