Waarom de Stand van Helexia Niet te Missen is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland 2023

Bent u een leidinggevende, financieel manager of duurzaamheidsmanager? Ontdek waarom de stand van Helexia een must-see is op de Netwerkdagen Antwerpen-Waasland. Van regelgevende naleving tot echte besparingen, wij hebben wat u nodig heeft.

Verplichtingen en Subsidies

Onze experts ter plaatse zullen u door de nieuwste regelgevingen en subsidiekansen leiden. Of u nu te maken heeft met verplichte energie-audits of de CO2-reductiedoelstellingen voor 2030, wij hebben de informatie die u nodig heeft.

CO2-uitstoot Verlagen

Onze oplossingen beperken zich niet tot het op korte termijn verlagen van uw ecologische voetafdruk. Op basis van onze snelle duurzaamheidsenquête krijgt u een volledig beeld van het duurzaamheidsprofiel van uw bedrijf en de potentiële winst op korte, middellange en lange termijn. Dit is de gelegenheid om het ter plekke in te vullen met alle antwoorden op uw vragen.

Echte Besparingen

Onze acties spreken voor zich. Sommige van onze klanten hebben hun energieverbruik in één jaar met maar liefst 85% verlaagd. Het verminderen van de CO2-uitstoot betekent ook het verlagen van uw energiefacturen. Bent u er zeker van dat u alle hefbomen hebt geactiveerd om uw energiefactuur te verlagen?

Netwerken en Meer

De beurs stopt niet bij onze stand. Profiteer van VIP-evenementen, speeddatesessies voor exposanten en conferenties over economisch nieuws om uw netwerk en kennis uit te breiden.

  • 📆 20 & 21 September
  • ⏰ 14H tot 00H00
  • 🍾🍺 Bubbels tussen 21H en 00H00
  • 📍 Tot 200 stands
  • 🗺️ Antwerp Expo

De wereld is volop bezig met een energietransitie, en uw bedrijf zou dat ook moeten zijn. Voeg u bij ons om uw transitie naar een duurzamere en rendabelere toekomst te versnellen.