Comfort-as-a-Service: duurzame gebouwen met gegarandeerd comfort

Ontdek Comfort-as-a-Service! Maak een positieve impact op de energieprestaties van uw gebouwen en garandeer optimaal comfort!

Duurzaam, maar niet duurder? Ontdek Comfort-as-a-Service! Een unieke oplossing waarmee u tijd, geld en moeite bespaart, met een positieve impact op de energieprestaties van uw gebouwen en een optimaal en gegarandeerd comfort!

Traditionele diensten Vs. Comfort-as-a-Service

Gebouwen en de bouw zijn verantwoordelijk voor bijna 40% van de globale CO2-uitstoot. De sector moet dringend ingrijpen om te kunnen voldoen aan de regelgeving voor een klimaat neutrale toekomst.

De   wetgeving   legt   steeds   strengere   eisen   op   om   de   klimaatopwarming  een  halt  toe  te  roepen.  Duurzamer  bouwen  is  een  must,  maar  dit  drijft  het  kostenplaatje  ook  omhoog.  Maar hoe zorg je dat duurzaamheid en comfort niet duurder hoeven te zijn? Met het Comfort-as-a-Service van Helexia bouwt u duurzaam, zonder dat u moet inboeten aan comfort.

Zo weet u op voorhand hoeveel u betaalt voor het gewenste comfort binnen uw gebouwen.

Traditionele dienstenComfort-as-a-Service
X Leveranciers kiezen uit alle soorten mogelijkheden en u moet rekening houden met alle soorten voorzieningen (verwarming, airco, ventilatie, verlichting, enz.)✔️ Uit ons ruime netwerk van leveranciers en installateurs koppelen we diegenen die het best bij uw bedrijf en ambities passen
X Er is geen focus op comfort van de verbruikers (personeel, bezoekers, bewoners, enz.)✔️ Onze experten analyseren en optimaliseren het gebruik van uw gebouw met een energiestudie
X Vaak zijn er hogere energiekosten dan vooropgesteld en bij onvoorziene omstandigheden moet u dit zelf opvangen✔️ We installeren en beheren alles in uw plaats, én u weet op voorhand hoeveel u betaalt voor de gewenste resultaten (zonder meerkost)
X U draagt de grootste verantwoordelijkheid, niet de installateurs✔️ Als we er niet in slagen om de vooropgestelde resultaten te realiseren, krijgt u gegarandeerd uw geld terug

Ook voor nieuwbouw brengt CaaS tal van voordelen met zich mee:

  • Gegarandeerd comfort en kostenbesparing
  • Zekerheid over uw energiekosten en comfortkosten
  • Geen zorgen over onderhoud of herstellingen
  • Toepassing van een effectieve duurzame mobiliteitsstrategie
  • Klimaatneutraal, future-proof gebouw zonder bijkomende investering

Herbekijk de gratis webinar