Verminder uw kosten en CO2-uitstoot zonder te investeren of u ergens zorgen over te maken !

Wetgeving​

Energietransitie is verplicht!

De wetgeving laat u binnenkort geen keuze meer.

De wetgeving van de Europese Unie streeft ernaar de CO2-uitstoot tegen 2030 met 55% te verminderen. 45% van alle energie moet dan uit hernieuwbare bronnen komen + CO2 Belasting → Vanaf 2027
Contact

Besparingen

Onze klanten besparen tot wel 85% meer!

CO2-uitstoot verminderen is ook positief voor uw energierekening.

Uw bedrijf ondersteunt dan niet alleen het milieu, maar het is ook een goede kans om drastische besparingen te realiseren voor uw bedrijf. Wij nemen u stap voor stap mee in de bespaarmogelijkheden.
Contact

Marktpositie

Het is niet alleen een kwestie van imago

70% van de consumenten kiest voor duurzame merken.

De duurzaamheid van uw bedrijf heeft impact op uw imago, uw klanten, uw leveranciers (scope 3) en uw toekomstige mogelijkheid voor leningen en krediet bij banken.
Contact

Ontdek onze oplossingen voor de financiering van uw zonnepanelen of enige andere energieoplossing :

 

 1) Derde-partij investering :

  • Leasing : maximaliseer uw liquiditeit met deze financieringsoplossing die uw middelen vrijhoudt voor andere investeringen. Uw zonnecentrale wordt geboekt als een servicekost en geen schuld, waardoor uw financiële balans wordt geoptimaliseerd.
 
  • PPA : Profiteer van elektriciteit tegen een gereduceerd tarief zonder initiële investering en word na de contractuele periode eigenaar van de installatie zonder extra kosten.
 
  • EAAS – Energy As A Service : optimaliseer uw energiekosten zonder initiële investering. Wij beheren de installatie, onderhoud en energie-efficiëntie, waardoor u alleen betaalt voor verbruikte energie.
 
  • CAAS – Comfort As A Servive : optimaliseer uw comfort zonder initiële investering met ons abonnementsservice. Geniet van een perfect gereguleerde werkomgeving waar verwarming, airconditioning en verlichting voor u worden beheerd, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.
 

2) Autofinanciering (EPC Turnkey) :

  • U kunt ook zelf investeren door ons het volledige beheer van uw energieproject toe te vertrouwen, van ontwerp tot realisatie, met een onderhoudsoptie om optimale prestaties te garanderen.
 

Helexia, een dochteronderneming van de Voltalia-groep, optimaliseert alle aspecten van de energietransitie van bedrijven via 4 categorieën van diensten: advies en planning, constructie, beheer en financiering. 500 Helexians verspreid over een dozijn landen hebben als missie organisaties te helpen hun CO2-uitstoot en energiekosten aanzienlijk te verminderen.

Contacteer Ons

zonne-energiecentrales
0

Produceer uw eigen hernieuwbare en decarboniseerde energie

Dankzij innovatieve oplossingen bieden wij bedrijven de mogelijkheid om hun eigen groene en lokale energie te produceren. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de alsmaar veranderende energieprijzen en versterkt u uw groene imago. Wij creëren een band tussen uw bedrijf en derde partijen die maar wat graag investeren in zo’n project.

Helexia (Voltalia Group) is al jarenlang een expert op het gebied van energietransitie en beheert uw project van A tot Z:

  • Studies, vergunning en administratieve hulp
  • Installatiehulp van begin tot eind
  • Strakke inspectie en onderhoud om te voldoen aan de wetgeving
  • Financiering op Maat ; derdepartij-investering : leasing, ESCO, energie/comfort als dienst of zelffinanciering en EPC sleutel-op-de-deur

Neem per direct contact met ons op om uw energiekosten en CO2-voetafdruk efficiënt te verlagen.

Helexia, Een Belangrijke Leider in de Energietransitie

Samen geven we uw bedrijf én onze planeet een betere toekomst

Onze Klanten Aan Het Woord

‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Albert Heijn
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Van Wellen Group
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Filip Sneyers
BMW Sneyers