De stappen in een energieproject

Helexia biedt end-to-end ondersteuning aan bedrijven die hun bedrijf willen verduurzamen. Dit laat u toe om:

  • Binnen de vooropgestelde tijd en budget te werken
  • Vaak gemaakte fouten te vermijden
  • De door u gestelde doelen succesvol te bereiken

Begrijpen

Om uw project tot een goed einde te brengen en oplossingen te bieden, die voor 100% aangepast zijn aan uw uitdagingen en doelstellingen, moet Helexia u eerst goed begrijpen.

Afstemmen

Vervolgens krijgt u een duidelijk beeld van de investeringen, besparingen, uitvoeringstijd en welke oplossingen al dan niet passend zijn voor uw bedrijf.

Beslissen

Er wordt een uitwisselingsvergadering georganiseerd om onze voorstellen te evalueren en bespreken ook de mogelijkheden van financiering.

Organiseren

Na uw akkoord maken we een duidelijk stappenplan voor de uitvoering van uw project en overlopen we de planning. U maakt ook kennis met het team dat uw project zal realiseren.

Uitvoeren

Tijdens de werken zorgen wij voor de veiligheid en coördinatie. Terwijl u focust op uw bedrijfsvoering, zorgen wij voor de uitvoering van uw energieproject, u hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Optimaliseren

Onze aanpak is er een van ‘continue verbeteren’. We blijven de resultaten van de werken monitoren en voorzien ook de nodige training zodat jouw personeel.

Energiestrategie voor het jaar 2030

Ons doel is om samen met u vooruitgang te boeken, door u stapsgewijs te begeleiden. Na de analyse, stellen we een haalbaar stappenplan op om uw energietransitie waar te maken.

Daarna voeren we de Quick-wins uit, en pas nadien bekijken we meer structurele en kapitaalintensievere oplossingen. We kunnen beginnen met een audit, optimaliseren mits eenvoudige sturing uw verbruik, en bekijken nadien pas de de installatie van een zonneysteem of een warmtekrachtkoppeling.

Ondertussen monitoren we uw verbruik en volgen we de markt op de voet, zodat we u kunnen waarschuwen wanneer nieuwe stappen gezet moeten worden.

Ready for the future?

Neem dan meteen contact op met een van onze experts!

MAAK EEN AFSPRAAK

Stappen in een verduurzamingsproject, Stappen in een verduurzamingsproject, Stappen in een verduurzamingsproject. Vervolgens krijgt u een duidelijk beeld van de investeringen, besparingen, uitvoeringstijd en welke oplossingen al dan niet passend zijn voor uw bedrijf.