Finance analyst : internship

Helexia zoekt een Finance Analyst Intern in Antwerpen om financiële analyses te verrichten, investeringscomités voor te bereiden en ondersteuning te bieden bij boekhoudkundige taken.

🌱 Wie Zijn Wij

Helexia is een toonaangevende energiedienstenbedrijf en een dochteronderneming van de aan Euronext genoteerde groep Voltalia. Met een sterke aanwezigheid in een tiental landen en meer dan 400 toegewijde professionals, is onze missie bedrijven en organisaties te helpen hun CO2-uitstoot en energiekosten aanzienlijk te verminderen.

Door je bij Helexia aan te sluiten, word je deel van een enthousiast team dat de wereld groener wil maken. We zijn trots te zijn genoemd als een van de top tien aanbieders van klimaatoplossingen in Europa in 2023. We hebben partnerschappen met gerenommeerde organisaties zoals BECI, Ethias, Fenavian, BFA, etc. Onze klantenbestand omvat gewaardeerde namen zoals Decathlon, BNP Paribas, Nike, Hubo, Sodexo, en vele anderen.

🎯 Missie

Je assisteert de CEO op financieel vlak. Je taken bestaan uit het uitvoeren van financiële analyses, het voorbereiden van investeringscomités en het bieden van ondersteuning bij boekhoudkundige taken.

👨‍💼👩‍💼 Ideale Kandidaat

  • Student in Finance, Bedrijfseconomie, Handelsingenieur, Bedrijfswetenschappen of soortgelijk
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Bedreven in Excel en datavisualisatietools
  • Vermogen om zelfstandig en in een team te werken
  • Vloeiend in het Nederlands, zowel schriftelijk als gesproken
  • Goede beheersing van het Engels

🎁 Ons Aanbod

Wij bieden je een waardevolle ervaring binnen een team dat zich inzet voor het verminderen van de CO2-uitstoot voor een duurzamere wereld. Je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten en hebt de mogelijkheid om twee dagen per week op afstand te werken. Daarnaast neem je deel aan onze teambuildingactiviteiten en evenementen. Sluit je aan bij een internationaal bedrijf dat erkend is als een van de top tien aanbieders van klimaatoplossingen in Europa!

Solliciteer nu voor deze vacature