De financiering van uw project

Derde partij investering

Door samen te werken met Helexia bent u vrij om de financieringsoplossing te kiezen die het best bij uw situatie past. U krijgt van ons alle informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken. Helexia levert u gedetailleerde businessplannen, waardoor u gemakkelijk de verschillende financiële oplossingen kan vergelijken.

U kunt op basis van deze berekeningen dus beslissen om uw project zelf te financieren of de investering aan Helexia over te laten. Wanneer Helexia financiert, blijft dit voor u in veel gevallen off-balance, en bespaart u vanaf jaar 1 zonder hiervoor te moeten investeren.

Wenst u meer te weten over onze financieringsoplossingen? Neem snel contact op!

CONTACTEER ONS

Subsidies

Helexia helpt ook kleine en middelgrote ondernemingen in hun energietransitie.

Als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille kunnen onze klanten steun krijgen voor het energie-advies dat ingewonnen wordt bij Helexia. De steun loopt op tot 30% van het factuurbedrag, met een maximum van 7.500€/jaar. Neem snel contact op om na te gaan of uw bedrijf en uw project in aanmerking komen.

Erkenningsnummer DV.A234378

WILT U WETEN HOE HELEXIA U KAN
HELPEN MET UW ENERGIEPROJECT?

Financiering. Helexia begeleidt u voor de realisatie van uw energietransitie en kan ook uw installaties financieren voor een onmiddellijk rendement. Financiering Na uw akkoord maken we een duidelijk stappenplan voor de uitvoering van uw project en overlopen we de planning. U maakt ook kennis met het team dat uw project zal realiseren. Tijdens de werken zorgen wij voor de veiligheid en coördinatie. Terwijl u focust op uw bedrijfsvoering, zorgen wij voor de uitvoering van uw energieproject, u hoeft zich nergens zorgen over te maken! Financiering helexia