Hoe groen is uw bedrijf? Doe de check met ons gratis e-book!

CO2 neutraal ondernemen, vandaag de dag een veelbesproken thema. Maar hoe begin je hier eigenlijk aan? Welke mogelijkheden zijn er? En welke zijn passend voor uw organisatie?
Doe de Energie "Health" Check en start uw energietransitie! 

Download het gratis e-book

Duurzaamheid, een keuze of een ‘must’?

Beleidsdoelstellingen vanuit de EU komen steeds dichterbij, ook voor grote én kleine bedrijven.

De overgang naar een klimaat neutrale samenleving is zowel een dringende uitdaging als een kans om een betere toekomst voor iedereen op te bouwen. 

Rentabiliteit en duurzaamheid gaan wel degelijk hand in hand. Elke euro kan zowel opbrengen, alsook de duurzaamheid van uw bedrijf verhogen!

Elke transitie start met zelfkennis. Doe de test en ontdek hoe groen uw bedrijf vandaag is!

Duurzaam en economisch verantwoord…gaan die twee samen? Wat ons betreft zeker.

Helexia is het orakel voor al uw energievraagstukken. We bieden nieuwe oplossingen voor energieproductie, distributie en verbruik, met minimale impact voor de planeet. We bevorderen de duurzaamheid en de rentabiliteit van uw onderneming in economische, gezondheids- en sociale context! Elke euro nuttig besteed!

Uw klimaatstrategie: hoe te starten met duurzaamheid?

Doe onze Energie "Health" Check en ontdek hoever uw bedrijf staat in de energietransitie. Bent u een echte Green Master, en weet u reeds alles over energie-efficiëntie in uw bedrijf? Of bent u eerder een Green Junior en kunnen de voorgestelde acties nog nuttig  zijn voor u? Ontdek het nu!

Helexia Logo

Doe de check met ons gratis e-book!

CO2 neutraal ondernemen, vandaag de dag een veelbesproken thema. Maar hoe begin je hier eigenlijk aan? Welke mogelijkheden zijn er? En welke zijn passend voor uw organisatie? 

Helexia stelt u in staat te slagen in uw energietransitie!