Verminder uw

CO2-uitstoot en energierekening

Innovatieve oplossingen

Voor CO2-reductie, decarbonisatie, CO2-neutraliteit en naleving van wettelijke verplichtingen

Kostenbesparing

Lagere Energierekening

Duurzaamheid

Groenere Toekomst

Concurrentievoordeel

CO2-Leiderschap

Klanttevredenheid
0 %

Direct uw CO2-uitstoot verminderen en genieten van lagere energiekosten

Bij Helexia (onderdeel van Voltalia Group) zetten wij ons in voor de bevordering van decarbonisatie en het verminderen van uw CO2-voetafdruk. Samen werken we aan het verminderen van de CO2-uitstoot van uw bedrijf of woning, waardoor u bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering. Samen creëren we een schonere en duurzamere toekomst voor onze planeet én geniet u van een lagere energierekening.

  • Creëer een positieve impact op het milieu
  • Bespaar drastisch op energiekosten
  • Voldoe aan de (inter)nationale wet- en regelgeving
  • Geniet van een groen imago
  • Ondersteuning bij financiering

 

Advies en audits op maat door decarbonisatie-experts

Bij Helexia kunt u terecht voor deskundig advies en een evaluatie van uw CO2-voetafdruk en koolstofimpact om reductiemogelijkheden te identificeren. Met behulp van een grondige audit bieden onze decarbonisatie-experts op maat gemaakte aanbevelingen om uw energieverbruik te optimaliseren en uw CO2-uitstoot drastisch te verminderen.

Investeer in groene technologieën voor een duurzame toekomst

Om optimaal te profiteren van de voordelen van duurzame energie, stemmen we onze oplossingen af op uw specifieke behoeften. Helexia biedt talloze groene oplossing zoals zonnepanelen, efficiënte verwarmingssystemen en geavanceerde verlichtingstechnologieën die naadloos aansluiten bij uw bedrijf of woning. Onze experts geven hierbij advies op maat, zodat u altijd het meeste uit uw investeringen en onze service haalt. Zo bespaart u op de lange termijn kosten, onnodige werkzaamheden en verkleint u tevens de CO2-voetafdruk voor een groenere toekomst.

Helexia biedt complete begeleiding in de overstap naar CO2-vermindering

CO2-vermindering

Bij Helexia gaan we verder dan alleen het bieden van advies en oplossingen om uw CO2-uitstoot te verminderen. Uw bedrijf en team moeten wennen aan de veranderingen en deze overstap wordt vaak als lastig ervaren. Daarom bieden we ook trainingen en bewustmakingsprogramma’s aan om uw team te helpen de huidige CO2-regelgeving beter te begrijpen en de voordelen van een energiebeheerplan te ontdekken. Ons team van experts is er om u te begeleiden gedurende het hele proces. Ze houden de veranderingen strak in de gaten en zorgen ervoor dat de oplossingen aansluiten bij uw bedrijf en wensen. Geniet van een vloeiende overstap waarbij onze experts altijd klaar staan voor uw vragen en behoeften. Interesse? Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt plan om uw energiebeheer te optimaliseren en uw CO-2 uitstoot te verminderen.

Verminder uw CO2-uitstoot en voldoe aan de wettelijke verplichtingen met Helexia

Wettelijke verplichtingen

Helexia biedt op maat gemaakte oplossingen en begeleiding om aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen en uw CO2-uitstoot te verminderen. We helpen u bij het implementeren van energiebesparende maatregelen, het optimaliseren van uw energieverbruik en het monitoren van uw voortgang in overeenstemming met de EU-regelgeving, zoals de Green Deal, de taxonomie van de EU, de CSRD-richtlijn, de Europese klimaatwet en de Belgische wetgeving, waaronder het VEKP en NEKP. Helexia ondersteunt uw bedrijf om de CO2-reductiedoelstellingen te behalen. Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie of om direct te starten met CO2-vermindering.

CO2-reductie, energiestrategie op maat en correcte naleving van regelgeving

-55%

Bij Helexia zorgen we ervoor dat u niet alleen uw CO2-uitstoot vermindert en uw energiebeheer optimaliseert, maar ook voldoet aan alle wettelijke vereisten op het gebied van CO2-reductie. De vereisten rondom de CO2-voetafdruk worden steeds strenger, waardoor het van groot belang is om experts in te zetten zodat uw bedrijf geen wet- of regelgevingen overtreedt. De Europese Unie heeft zichzelf als doel gesteld om tegen 2050 een economie te hebben met een netto-nul-uitstoot van broeikasgassen. Om deze ambitie te bereiken, heeft de Commissie in september 2020 voorgesteld om de doelstellingen voor CO2-reductie in 2030 te verhogen tot minstens 55% onder de niveaus van 1990. Het kader 2030 voor klimaat en energie omvat ook andere doelstellingen en beleidsmaatregelen op Europees niveau, zoals het bereiken van minstens 32% hernieuwbare energiebronnen en het verbeteren van de energie-efficiëntie met ten minste 32,5%.

Onze Klanten Aan Het Woord

‘Door de hulp van Helexia hebben we zonder investering een PV-project gerealiseerd waardoor een groot deel van onze winkel draait op groene energie. De communicatie en de installatie van het systeem is op een uitstekende manier verlopen.'
Marco Van Ende
Albert Heijn
'De samenwerking met Helexia was een groot succes, we produceren nu meer groene energie dan wat onze klanten verbruiken. Van Wellen Group heeft dankzij Helexia een grote stap genomen in de richting van CO2-neutraliteit.’
Jan De Block
Van Wellen Group
'Zeer tevreden over de afwerking en de manier van werken met Helexia.'
Filip Sneyers
BMW Sneyers

3 Partners die voor HELEXIA kozen

Helexia

Energietransitie CO2-Neutraliteit Energiebesparing

Helexia is onderdeel van Voltalia Group

IPP : Independent Power Producer

20 landen op 3 continenten
2022 inkomsten: €500 miljoen

1300+ Werknemers

TEAM

350+ Helexians

8 landen
3 continenten

Verlaag Uw Energierekening Terwijl U Minder Co2 Uitstoot !

Helexia is uw partner in de overschakeling naar duurzame energieoplossingen. Samen geven we uw bedrijf én onze planeet een betere toekomst

Enkele Van De Klanten Die De Voorkeur Gaven Aan Helexia

Energieprestatiecontract (EPC):

Dankzij een EPC krijgt u gegarandeerd de energiebesparing die wordt vooropgesteld.

Derdepartijfinanciering:

Helexia kan volledig instaan voor de financiering, waardoor u zelf geen hoge investeringen maakt.

Subsidies:

Als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille ondersteunt Helexia u met energieadvies.

Contacteer Ons

Bezoek ons

Jules Bilmeyerstraat
32 2600 Berchem

Bezoek ons

Av. Arnaud Fraiteur 15/23, 1050 Bruxelles

Mail ons

info@helexia.be

Bel ons

+32 380 840 33

Helexia Belgium © 2022